Is jouw e-bike winterklaar? Volg deze 4 tips! 21 november, 2017

Je zult het vast herkennen: in de koude wintermaanden laat je je elektrische fiets liever staan. Dat je de e-bike in de winter minder intensief gebruikt, wil niet zeggen dat die minder aandacht behoeft. Daarom geven wij de belangrijkste tips om je elektrische fiets optimaal te onderhouden in de koudere periodes.

lees meer

Kom de nieuwe e-bikes van FLYER testen! 31 oktober, 2017

Ben je op zoek naar een e-bike die voldoet aan de modernste rijwieltechnologie, innovatief design en ambachtelijke zorgvuldigheid? Kom dan de nieuwe e-bike modellen van FLYER testen! 

lees meer

E-bikes suf? Juist niet! 24 oktober, 2017

Waar de elektrische fiets eerst vooral door ouderen gebruikt werd, is de e-bike tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Sterker nog: een op de drie nieuw gekochte fietsen is een e-bike. Je komt ze overal tegen in werkelijk alle soorten en maten. Spijkers neemt daarom de meest bijzondere e-bikes voor je onder de loep.

lees meer

Spijkers Fietsen trotse sponsor badeendenrace Tilburg 21 juli, 2017

Het water van de Piushaven kleurt volledig geel op woensdag 26 juli 2017: 15.000 badeendjes gaan in een spannende badeendenrace de strijd met elkaar aan om als eerste over de finish te komen. Adopteer een van deze eendjes en maak kans op grote prijzen, waaronder een Union Fast E-bike van Spijkers Fietsen! De opbrengst van de badeendjes gaat naar de inrichting van de Ronald McDonald huiskamer die momenteel opgericht wordt in het nieuwe Moeder-en Kindcentrum (MKC) in het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg.

lees meer

Iets langere wachttijd reparaties i.v.m. vakanties 17 juli, 2017

Omdat ook onze medewerkers op vakantie gaan kunnen de wachttijden voor uw fietsreparatie iets langer zijn dan normaal. Wilt u uw fiets brengen voor onze gratis 2 of 9 maanden beurt? Dan mag u dit ook uitstellen tot na de vakantie om wachttijd te voorkomen.

lees meer

Zin in fietsen met een e-bike? 13 maart, 2017

Laat de auto staan en fiets naar je werk met één van onze comfortabele e-bikes. Ontspan, maak je hoofd leeg en stap fris en vol energie van je fiets af. Je conditie wordt beter en je komt met minder stress thuis.
 

lees meer

Collectie 2017 weer volop te bewonderen in onze showroom! 27 januari, 2017

Voor de liefhebbers van ATB fietsen: er zijn nog enkele zeer scherp geprijsde modellen van 2016 beschikbaar! Kom langs in de winkel voor een gratis testrit! Of neem een kijkje in onze webshop voor fietsonderdelen, fietskleding, accessoires en veel meer. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

lees meer

Wij ruimen onze demo e-bikes op! 23 november, 2016

Interesse in een hypermoderne e-bike? Of wil je graag een keer een e-bike testrit maken? Kom gezellig langs bij Spijkers Fietsen en profiteer van de e-bike demomodellen opruiming. Alle demo e-bikes worden geleverd inclusief de originele fabrieksgarantie. Let op: het aantal extra laag geprijsde demomodellen is beperkt. 

lees meer

Vuurwerkliefhebbers opgelet! 22 november, 2016

Het vuurwerkseizoen is weer begonnen! Om het nieuwe jaar knallend in te luiden ben je bij Spijkers Fietsen Tilburg aan het juiste adres voor alle soorten veilige vuurwerk. Benieuwd naar het vuurwerk van dit jaar? Neem dan een kijkje in de online webshop, en plaats je bestelling eenvoudig thuis via je smartphone, tablet of computer.

lees meer

Met de BOVAG Leasefiets fris en fit naar je werk 7 oktober, 2015

Je gaat erop vooruit!

Zo’n 40% van het woon-werkverkeer in Nederland is minder dan 15 kilometer. Toch houdt iets ons tegen om deze korte afstanden te gaan fietsen. Met een BOVAG Leasefiets ga je er op vooruit!

lees meer