Tweedehands fietsen Tilburg


Ruim assortiment tweedehands fietsen

Op zoek naar een mooie nieuwe fiets, maar niet van plan om de hoofdprijs te betalen? Naast een compleet assortiment nieuwe fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires biedt Spijkers Fietsen Tilburg een uitgebreid aanbod aan tweedehands fietsen tegen zeer scherpe prijzen.

Spijkers Fietsen staat garant voor hoge kwaliteit tweedehands herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen. Ons aanbod tweedehands fietsen varieert continu. Naast de standaard fietsen, kun je bij Spijkers Fietsen ook terecht voor tweedehands elektrische fietsen. Elektrisch fietsen hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!


Tweedehands fietsen inclusief garantie en kwaliteitscheck

En hoe zit het dan met de kwaliteit en de garantie? Bij Spijkers Fietsen worden alle tweedehands fietsen die verkocht worden uitvoerig nagekeken op het bandenprofiel, de lichtsterkte van de verlichting, kettingspanning en veel meer. De fiets heeft dus een complete check ondergaan. Zo weet je zeker dat je met een goede fiets naar huis toe gaat.

Op alle tweedehandsfietsen van Spijkers Fietsen geldt een garantie van 3 maanden. Mankeert er iets aan de fiets? Neem dan even contact op, of kom langs in de winkel en het team van Spijkers Fietsen helpt je graag verder. Voor de jonge elektrische fietsen geldt in vele gevallen een garantie van 2 jaar. Wil je graag weten wat er precies onder deze garantie valt? Vergeet dit dan niet te vragen aan één van de medewerkers. 


Benieuwd naar het aanbod? Kom naar Spijkers Fietsen Tilburg!

Onze tweedehands fietsen worden uitsluitend verkocht in de winkel. Ben je benieuwd naar het aanbod? Kom dan gezellig langs bij Spijkers Fietsen in Tilburg. Zie je een leuke fiets staan? Dan is het uiteraard mogelijk om een testrit te maken. Zo weet je zeker dat je voor de juiste fiets kiest.

Daarnaast vinden er jaarlijks opruimingsdagen en tweedehands fietsmarkten plaats bij Spijkers Fietsen. Zo profiteer je van hoge kwaliteit tweedehands of nieuwe fietsen tegen zeer mooie prijzen. Houd de website van Spijkers Fietsen in de gaten of Like onze Facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe producten en mooie acties.