Grote e-bike collectie


Bezweet op je werk aankomen of altijd vechten tegen de sterke tegenwind? Niet met een snelle, moderne fiets: de e-bike. De e-bike is allesbehalve saai en oubollig.  De elektrische trapondersteuning geeft je een steun in de rug die het fietsen een stuk aangenamer maakt. Of je nu een scholier bent of gepensioneerd, deze moderne tweewieler is uitgegroeid tot een regelrechte hit voor fietsend Nederland. De e-bike is milieuvriendelijk, duurzaam en goedkoper dan de auto. 

Elektrische fietsen bieden extra stabiliteit en comfort tijdens het fietsen en zorgen ervoor dat je eenvoudig snelheden bereikt van 45km per uur. Daarom worden e-bikes steeds vaker gebruikt voor woon-werkverkeer. Binnen no-time op je werk zijn (zonder files en parkeerproblemen) en geld besparen zijn de belangrijkste drijfveren. Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat je direct je dagelijkse portie beweging gehad hebt! Met de WKR-regeling is het bovendien mogelijk om goedkoop een e-bike van de zaak te fietsen. Meer hierover lees je verder hieronder.


Uitgebreid assortiment elektrische fietsen

Voor een uitgebreid assortiment elektrische fietsen kun je terecht bij Spijkers Fietsen Tilburg. Veiligheid en kwaliteit gaat bij ons voor alles. Voor jong en oud, man of vrouw: voor iedereen is er een geschikte e-bike te vinden. Spijkers Fietsen kan je hier perfect in adviseren. We voeren een uitgebreid assortiment e-bikes met de 7 grote merken: Batavus, Flyer, Gazelle, Koga, Riese & Müller, Sinus, Sparta.

Vaak wordt beweerd dat elektrische fietsen met achter- of middenmotor veiliger zijn dan elektrische fietsen met voorwielmotor. Voor de betaalbare A-merken van Spijkers Fietsen geldt dit niet. Kwaliteit en stabiliteit, met name belangrijk voor ouderen, staan bij ons centraal. Ondanks het streven naar hoge kwaliteit e-bikes hoeft elektrisch fietsen niet onbetaalbaar te zijn. Bij Spijkers Fietsen fiets je al elektrisch vanaf € 1.350,-.


Voordelig E-bike leasen bij Spijkers Fietsen

Als officieel BOVAG leasefiets dealer zijn wij leverancier van leuke, sportieve en comfortabele leasefietsen binnen de regio Tilburg. Zo ook voor e-bikes. Nooit meer last van het drukke autoverkeer of stress met parkeren. In plaats daarvan kom je energiek en gezond aan op je werk en hoef je ’s avonds niet per se meer te sporten. Bovendien bespaar je als werknemer flink op je reiskosten en zijn er ook aanzienlijke financiële voordelen voor werkgevers.

Fiets zorgeloos naar je werk dankzij de volledige service van Spijkers Fietsen. Met een lease E-bike voorkom je hoge aanschafkosten maar geniet van je optimaal fietscomfort. Gedurende de gehele leaseperiode verzorgt Spijkers het onderhoud van jouw Lease e-bike. Bovendien ben je verzekerd tegen diefstal en schade en heb je zelfs verhaalsrechtsbijstand en opzittende verzekering. Gaat je fiets stuk? Wij repareren kosteloos jouw fiets én zorgen voor een gelijkwaardig vervangend model in de tussentijd. Zo kun je altijd vrolijk fietsend naar je werk. Lees meer op zakelijk fietsen.   


Testrit? Kom gezellig langs bij Spijkers Fietsen in Tilburg!

Altijd als eens willen weten hoe een e-bike rijdt? Bij Spijkers Fietsen zijn er altijd voldoende demofietsen beschikbaar voor een testrit. Het is dan ook geen probleem om langere proefritten te maken, of op één dag meerdere modellen te testen. Zo kun je zelf elektrische fietsen vergelijken en testen welke e-bike het beste bij je past.  

Benieuwd naar het assortiment?

Je kunt het assortiment e-bikes van Spijkers Fietsen online bekijken op elektrische fietsen. Naast elektrische fietsen bieden wij fietsonderdelen, fietsbanden, fietskleding en nog veel meer. Voor meer informatie kun je altijd bellen naar 013 - 542 17 67, maar het is natuurlijk gezelliger als je langskomt in de winkel in Tilburg. Zo kun je direct alle beschikbare e-bikes bekijken, een testrit maken, en kunnen we je voorzien van uitgebreid advies op maat.