Selecteer een pagina

Batavus fietsen

Batavus is een echt familiemerk en groeit daarom met je mee. Met liefde voor fietsen en veel oog voor styling en design maakt Batavus (elektrische) fietsen voor jong en oud. Bekijk onze modellen online en neem contact op voor een vrijblijvende testrit. 

Handige links

Handige links

Eerst ervaren, dan geloven?

Onze Batavus toppers

Batavus, voor elk gebruik en elk moment

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Deze passie komt tot uiting in een topcollectie van stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen en kinderfietsen. Maar ook in het continu bedenken van slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken. Wij komen er graag samen met jou achter welke Bavatus fiets bij jou past. Neem contact met ons op!

Onze toppers

Batavus-Packd-Start3

Batavus Packd Start 3

Stoere transportfiets met voordrager en 3 versnellingen.
Bavatus-Finez

Batavus Finez transportfiets

Robuuste allrounder met voorvering en geveerde zadelpen.
Bavatus-Finez-E-Go

Batavus Finez E-go Active Plus

Bosch 400w accu en dynamische dagrijverlichting met V-light.

Een greep uit ons assortiment

Wil je onze (elektrische) fietsen online bekijken? Ga naar onze webshop! Daar vind je niet alleen FLYER elektrische fietsen, maar ook fietsen van andere topmerken, zoals Cortina, Gazelle, Batavus en Sparta.

Batavus elektrische fietsen

De Batavus elektrische fiets geeft je een zetje in de rug bij tegenwind of een flinke hellingshoek. Laat je auto op de oprit staan en pak morgen lekker de fiets!

Batavus kinderfietsen

Fietsen doe je samen, je hele leven. Je eerste meters zonder zijwieltjes. Daarna helemaal zelf naar school en later met een vriendje of vriendinnetje achterop. Koop je kinderfiets bij Spijkers Fietsen.

Batavus stadsfietsen

Voor de Batavus ontwerpers is maar een ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je Batavus. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk.

Altijd fijn bij Spijkers Fietsen

Servicepakket

Met onze servicepakketten geniet je zorgeloos van je (elektrische) fiets.

Gratis leenfiets

Met de gratis leenfiets hoef je tijdens reparaties geen dag fietsen over te slaan.

Haal- en brengservice

Agenda te vol? Wij maken graag een afspraak om je fiets op te halen en na de reparatie terug te brengen.