Selecteer een pagina

Cortina fietsen

Ben jij op zoek naar een Cortina fiets? Bij Spijkers Fietsen vind je de hippe omafiets, de snelle transporter en de modieuze e-bike die bij jou past. Wij geven je graag vrijblijvend advies en beantwoorden al je vragen. 

Handige links

Handige links

Eerst ervaren, dan geloven?

Onze Cortina toppers

Cortina elektrische fietsen

Sterk, betrouwbaar én mooi

De Cortina fietscollectie blijft – net als een modecollectie – altijd up-to-date. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina damesfietsen en herenfietsen hun eigen identiteit geven. Welke Cortina past bij jou? Wij helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte fiets, splinternieuw of tweedehands!

Onze Cortina toppers

cortina-mozzo-damesfiets

Cortina Mozzo stadsfiets

Met achter een Shimano Nexus 8-traps versnellingsnaaf met een hydraulische schijfrem.

Cortina U4 Transport Mini 24 inch

Stoere fiets met voordrager en Shimano Nexus 3-traps versnellingsnaaf.

Cortina U4 R3 transportfiets

Met achter een Shimano Nexus 3-traps versnellingsnaaf met terugtraprem.

De aankoop van een nieuwe Cortina fiets is niet hetzelfde als het kopen van een boek. Daarom schenken wij extra aandacht aan persoonlijk advies, het beantwoorden van al je vragen en de nodige proefritten. Want uiteindelijk is het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens zo belangrijk als het uiterlijk.

Over ons

Wij zijn in Tilburg een begrip sinds 1945. Bij Spijkers Fietsen krijg je persoonlijk advies, antwoord op al je vragen en de nodige proefritten. Want uiteindelijk zijn tips, vakkundig advies en het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens zo belangrijk als het uiterlijk.

Een greep uit ons assortiment

Benieuwd naar onze (elektrische) fietsen? Neem een kijkje in de webshop! Daar vind je niet alleen Cortina fietsen, maar ook modellen van andere topmerken, zoals Gazelle, FLYER, Batavus en Sparta.

Cortina elektrische fiets

Lekker fietsen met een steuntje in de rug? Cortina elektrische fietsen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook echte krachtpatsers. Ideaal dus. Of je nu scholier bent of gepensioneerd.

Cortina tienerfietsen

In elke nieuwe levensfase is het tijd voor Spijkers Fietsen! Wil jouw kind net zo’n gave Cortina fiets als papa en mama? De Cortina tienerfietsen zijn mini-varianten van de dames- en herenmodellen.

Cortina tweedehands

Spijkers Fietsen is er ook voor degene die wel een fiets zoekt, maar niet de hoofdprijs wil betalen. Alle Cortina tweedehands fietsen worden uitvoerig nagekeken voordat ze de showroom uit gaan. 

Cortina transportfietsen

Je studieboeken, de boodschappen of een sporttas: de Cortina transportfiets met voordrager is ideaal voor iedereen die zware spullen mee wil nemen. Onze transportfietsen zijn extra stevig en robuust.

Cortina stadsfietsen

Op een Cortina stadsfiets maak je jouw dagelijkse ritjes naar school, kantoor of de supermarkt nog comfortabeler. Van lichte designfiets tot robuuste transportfiets: er is altijd een Cortina fiets die bij jou past!

Altijd fijn bij Spijkers Fietsen

Servicepakket

Met onze servicepakketten geniet je zorgeloos van je (elektrische) fiets.

Gratis leenfiets

Met de gratis leenfiets hoef je tijdens reparaties geen dag fietsen over te slaan.

Haal- en brengservice

Agenda te vol? Wij maken graag een afspraak om je fiets op te halen en na de reparatie terug te brengen.