Selecteer een pagina

Fietscollectie

Het is altijd tijd voor een hoogkwalitatieve fiets van Spijkers Fietsen. Voor kinderen die net leren fietsen, voor tieners op weg naar de middelbare school en voor volwassenen die tijdens fietstochten comfortabel en ontspannen willen bewegen.

Fietsen voor het hele gezin

Er is toch niets leuker dan fietsen met het hele gezin? Het dagelijkse ritje naar school, de uitdagende fietsroutes voor de zonnige weekenden en je mooiste fietsvakanties worden nóg leuker op een fiets die comfortabel rijdt en er flitsend uitziet. Bij Spijkers Fietsen vind je topkwaliteit fietsen voor de kids, papa en mama en opa en oma. Of je gaat voor retro, sportief of transport, in ons ruime assortiment vind je de transportfiets, citybike of mountainbike die bij jou stijl past.

Veilige kinderfietsen

Veilig leren fietsen doe je natuurlijk op een kinderfiets van Spijkers Fietsen. Met een veilige, wendbare en hoge kwaliteit kinderfiets laat je jouw kind (met of zonder zijwieltjes) met een gerust hart het fietsplezier ontdekken.

Hippe tienerfietsen

Tilburgse Kermis, Dancetour of een dagje Efteling: de meest trendy fietsen brengen je naar de vetste hotspots. Wat dacht je van een omafiets met voordrager en drie versnellingen? Of een stoere mountainbike met 21 versnellingen.

Trendy dames- en herenfietsen

Ben je op zoek naar een damesfiets of herenfiets waar je uren comfortabel op kunt rijden én waarmee je trendy op het schoolplein verschijnt? Staak dan je zoektocht en laat je verrassen door ons aanbod! Er is keuze uit diverse stads- en toerfietsen, met of zonder lage instap. Maar ook mountainbikes, mamafietsen en hybride fietsen vind je bij Spijkers Fietsen.

Schoolfietsen

Een nieuwe school, een nieuwe fiets. Ook in deze levensfase is het weer tijd voor Spijkers Fietsen. In onze showroom vind je schoolfietsen voor klein en groot, van 12 tot 28 inch. Wat dacht je van een stadsfiets met voordrager? Dat fietst wel zo lekker met een zware boekentas.

Servicepakket

Koop je bij ons een stads- of derailleurfiets, dan profiteer je van het voordelige Spijkers servicepakket, inclusief twee servicebeurten, haal- en brengservice bij een reparatie of beurt, en nog veel meer voordeel.