Selecteer een pagina

FLYER elektrische fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je de FLYER elektrische fiets waar je het liefst elke dag op fietst. Benieuwd welke FLYER fiets bij jou past? Wij staan voor je klaar met advies over het meest geschikte model.

Handige links

Handige links

Eerst ervaren, dan geloven?

Onze FLYER toppers

De collectie gebruikte fietsen

Dé e-bikepionier uit Zwitserland

Bij FLYER draait het allemaal om innovatiekracht, oog voor detail, zorgvuldigheid en gevoel voor design. FLYER elektrische fietsen zijn snel, krachtig en behendig, zonder overdreven luxe. Als de motor is uitgeschakeld, lijkt het dankzij de geringe motorweerstand net of je op een gewone, licht fiets zonder motor rijdt. Neem contact met ons op. Wij helpen je bij het vinden van de perfecte FLYER elektrische fiets, splinternieuw of tweedehands.

Onze FLYER toppers

FLYER-Gotour6

FLYER Gotour6 7.23

Met stille Bosch motor, trendy design en ondersteuning op hoog niveau.
FLYER-Gotour6

FLYER Gotour 4 5.00

Met 26 inch wielen, lage instap en krachtige accu.

FLYER Uproc 7 6.30 FIT

Dé krachtpatser met FIT-systeem en two gear drive.

FLYER Gotour6 7.23 Comfort

Met fluisterstille Bosch-aandrijving en extra veel oog voor detail.

De aankoop van een nieuwe FLYER fiets is niet hetzelfde als het kopen van een boek. Daarom schenken wij extra aandacht aan persoonlijk advies, het beantwoorden van al je vragen en de nodige proefritten. Want uiteindelijk is het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens zo belangrijk als het uiterlijk.

Over ons

Wij zijn in Tilburg een begrip sinds 1945. Bij Spijkers Fietsen krijg je persoonlijk advies, antwoord op al je vragen en de nodige proefritten. Want uiteindelijk zijn tips, vakkundig advies en het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens zo belangrijk als het uiterlijk.

Een greep uit ons assortiment

Wil je onze (elektrische) fietsen online bekijken? Ga naar onze webshop! Daar vind je niet alleen FLYER elektrische fietsen, maar ook fietsen van andere topmerken, zoals Cortina, Gazelle, Batavus en Sparta.

FLYER elektrische fietsen

Heb je ook zo’n hekel aan fietsen met tegenwind of een flinke hellingshoek? Met een FLYER elektrische fiets heb je geen excuus meer en pak je het liefst elke dag de fiets.

FLYER Bosch elektrische fietsen

Deze e-bikes behoren tot de nieuwste generatie elektrische fiesten. FLYER elektrische fietsen met Bosch-aandrijving zijn fluisterstil en brengen je in no time naar je volgende bestemming.

FLYER tweedehands fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je niet alleen splinternieuwe elektrische fietsen, maar ook mooie tweedehands FLYER fietsen. Je FLYER fiets wordt uitvoerig gecheckt voordat je de winkel verlaat.

Altijd fijn bij Spijkers Fietsen

Servicepakket

Met onze servicepakketten geniet je zorgeloos van je (elektrische) fiets.

Gratis leenfiets

Met de gratis leenfiets hoef je tijdens reparaties geen dag fietsen over te slaan.

Haal- en brengservice

Agenda te vol? Wij maken graag een afspraak om je fiets op te halen en na de reparatie terug te brengen.