Selecteer een pagina

FLYER elektrische fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je de FLYER elektrische fiets waar je het liefst elke dag op fietst. Kom je jouw favoriet(en) testen?

Dé e-bikepionier uit Zwitserland

Bij FLYER draait het allemaal om innovatiekracht, oog voor detail, zorgvuldigheid en gevoel voor design. FLYER elektrische fietsen zijn snel, krachtig en behendig, zonder overdreven luxe. Als de motor is uitgeschakeld, lijkt het dankzij de geringe motorweerstand net of je op een gewone, licht fiets zonder motor rijdt. Wil je weten welke FLYER fiets bij jou past? Wij helpen je bij het vinden van de perfecte FLYER elektrische fiets, splinternieuw of tweedehands.

Onze FLYER toppers

FLYER Gotour2 5.0 e-bike

Met ruime instap, trendy design en ondersteuning op hoog niveau.

FLYER Upstreet5 7.03 M 603w

Met Panasonic-motor, brede banden en een sportieve framegeometrie.

FLYER Gotour6 5.00 L 482w

Met frame-integratie van de aandrijving en accu.

FLYER Upstreet5 7.20 High speed 603w

Met krachtige Panasonic-motor en versterkte riemaandrijving.

De aankoop van een nieuwe FLYER fiets is niet hetzelfde als het kopen van een boek. Daarom nodigen we je uit in onze winkel en schenken wij extra aandacht aan persoonlijk advies, het beantwoorden van al je vragen en de nodige proefritten. Want uiteindelijk is het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens zo belangrijk als het uiterlijk.

Een greep uit ons assortiment

Wil je onze (elektrische) fietsen online bekijken? Ga naar onze webshop! Daar vind je niet alleen FLYER elektrische fietsen, maar ook fietsen van andere topmerken, zoals Cortina, Gazelle, Batavus en Sparta.

FLYER elektrische fietsen

Heb je ook zo’n hekel aan fietsen met tegenwind of een flinke hellingshoek? Met een FLYER elektrische fiets heb je geen excuus meer en pak je het liefst elke dag de fiets.

FLYER Bosch elektrische fietsen

Deze e-bikes behoren tot de nieuwste generatie elektrische fiesten. FLYER elektrische fietsen met Bosch-aandrijving zijn fluisterstil en brengen je in no time naar je volgende bestemming.

FLYER tweedehands fietsen

Bij Spijkers Fietsen vind je niet alleen splinternieuwe elektrische fietsen, maar ook mooie tweedehands FLYER fietsen. Je FLYER fiets wordt uitvoerig gecheckt voordat je de winkel verlaat.

Altijd fijn bij Spijkers Fietsen

Servicepakket

Met onze servicepakketten geniet je zorgeloos van je (elektrische) fiets.

Gratis leenfiets

Met de gratis leenfiets hoef je tijdens reparaties geen dag fietsen over te slaan.

Haal- en brengservice

Agenda te vol? Wij maken graag een afspraak om je fiets op te halen en na de reparatie terug te brengen.