Selecteer een pagina

Kinderfietsen

Op zoek naar een veilige, wendbare en hippe fiets voor jouw peuter, kleuter of tiener? In elke nieuwe levensfase is het tijd voor Spijkers Fietsen! Bekijk snel ons ruime assortiment trendy en veilige kinderfietsen in alle soorten en maten.

Van loopfiets tot kinderfiets

Herinner jij je nog het moment waarop je eindelijk kon fietsen zonder zijwieltjes? En die keer dat je voor de eerste keer zelf naar school toe fietste? Dit zijn momenten die je altijd zult blijven herinneren.

Met een veilige, wendbare en hoge kwaliteit kinderfiets laat je jouw kind (met of zonder zijwieltjes) met een gerust hart het fietsplezier ontdekken. En is hij of zij nog niet zo ver? Dan is een loopfiets perfect voor de allereerste meters.

Stoere trendy tienerfietsen

Voor je het weet is je zoon of dochter de kinderfiets voorbij gegroeid en is het weer tijd voor Spijkers Fietsen. Verras je kind met een stoere tienerfiets! Wat dacht je van een omafiets met voordrager om gemakkelijk de schooltas mee te nemen? Of een sportieve Batavus? Bij Spijkers Fietsen vind je de stoere en hippe tienerfiets die er niet alleen gaaf uitziet, maar ook 100% stevigheid, wendbaarheid en fietscomfort biedt.

Kom je een keertje testen?

Ben je nog niet zeker welke kinderfiets bij jouw kind past? Kom dan samen langs voor passend advies en een testrit. Wil je alvast rondkijken of direct bestellen? In onze webshop vind je een kleine greep uit onze loop-, kinder- en tienerfietsen.

Tweedehands kinderfietsen

Wil je profiteren van hoge kwaliteit, maar niet de hoofdprijs betalen? Snuffel dan rond in ons assortiment tweedehands kinderfietsen en scoor voor een scherpe prijs een kinderfiets van een topmerk, zoals Batavus, Sparta of Gazelle.