Selecteer een pagina

Een e-bike leasen?

Dan is het tijd voor
Spijkers Fietsen, natuurlijk

Waarom een
e-bike?

Zowel zakelijk als privé interessant!

Uitdagende nieuwe fietsroutes ontdekken, nooit meer filerijden en met een steuntje in de rug razendsnel naar iedere gewenste bestemming: met een e-bike ga je in alle opzichten fluitend op pad.

Bij Spijkers Fietsen lease je een gloednieuwe e-bike van je favoriete fietsmerk. Met reparaties, onderhoud, service, verzekering en pechhulp inclusief, voor een vast bedrag per maand. Zonder verrassingen of onverwachte kosten.

Onze toppers

Cortina E-U4 RB3 300w accu

Met Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf en rollerbrakes voor en achter.

FLYER Gotour 2 5.0

Met krachtige Bosch PowerPack 500 Rack Battery, trendy uitstraling en ruime instap.

Giant Entour E+ 0 Disc LDS-WOB 400wh

Veelzijdige elektrische fiets
met acht versnellingen.

Onze merken

Batavus

Voor dit merk is er maar één ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je e-bike. Batavus is een echt familiemerk en groeit daarom met je mee. Met liefde voor fietsen en veel oog voor styling en design maakt Batavus e-bikes voor jong en oud.

FLYER

FLYER heeft als een van de pioniers op het gebied van e-bikes jarenlange ervaring met continue innovatie. Dankzij perfecte fietsondersteuning door het gebruik van de automatisch schakelende motor en meer feedback over je prestaties, ervaar je de ultieme fietsbeleving.

Gazelle

Gazelle staat al 125 jaar bekend als het fietsmerk met vertrouwde kwaliteit, moderne luxe en innovatieve oplossingen. Van comfortabele tot sportieve e-bikes: met een Gazelle ervaar je maximale trapondersteuning en optimaal rijgenot.

KOGA

De focus van KOGA ligt op het produceren van de beste producten voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. Voordat de e-bikes het KOGA-testlaboratorium verlaten, worden de materialen aan de zwaarste situaties blootgesteld. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en weinig onderhoud.

Sinus

Ben jij op zoek naar een unieke fietsbeleving? Stap dan op een sportieve Sinus e-bike met comfortabele fietshouding. De onderscheidende elektrische fietsen hebben unieke rijeigenschappen, een uitstekend afwerkingsniveau en een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Cortina

De Cortina fietscollectie blijft – net als een modecollectie – altijd up-to-date. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina damesfietsen en herenfietsen hun eigen identiteit geven. Er is altijd een Cortina fiets die bij jou past!

Sparta

Sparta is voor de Nederlandse markt de uitvinder van de elektrische fiets. De slimme innovaties van dit oer-Hollandse merk maken elektrisch fietsen ieder jaar leuker. Met de e-bike naar je werk, in de stad of op vakantie: er is altijd een Sparta e-bike die bij jou past.

VanDijck

VanDijck is een fietsmerk dat staat voor kwaliteit en innovatie. De voorwiel- en middenmotoren zorgen voor het gevoel van wind in de rug in alle weersomstandigheden. Samen met de versnellingssystemen van Shimano en NuVinci is geen obstakel te groot voor een VanDijck.