Selecteer een pagina

Een e-bike leasen?

Dan is het tijd voor
Spijkers Fietsen, natuurlijk

Waarom een
e-bike?

Zowel zakelijk als privé interessant!

Uitdagende nieuwe fietsroutes ontdekken, nooit meer filerijden en met een steuntje in de rug razendsnel naar iedere gewenste bestemming: met een e-bike ga je in alle opzichten fluitend op pad.

Bij Spijkers Fietsen lease je een gloednieuwe e-bike van je favoriete fietsmerk. Met reparaties, onderhoud, service, verzekering en pechhulp inclusief, voor een vast bedrag per maand. Zonder verrassingen of onverwachte kosten.

Enkele toppers

VanDijck Aphrodite

Stijlvol, innovatief en maximaal comfort.
Met 40Nm voorwielmotor en 468W accu.

Sparta M7S LTD 400Wh

Met krachtige Shimano Steps motor
en overzichtelijk display.

Sparta F8e LTD 500Wh

Veelzijdige elektrische fiets
met geruisloze voorwielmotor

Onze merken

Batavus

Voor dit merk is er maar één ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je e-bike. Batavus is een echt familiemerk en groeit daarom met je mee. Met liefde voor fietsen en veel oog voor styling en design maakt Batavus e-bikes voor jong en oud.

Flyer

FLYER heeft als een van de pioniers op het gebied van e-bikes jarenlange ervaring met continue innovatie. Dankzij perfecte fietsondersteuning door het gebruik van de automatisch schakelende motor en meer feedback over je prestaties, ervaar je de ultieme fietsbeleving.

Gazelle

Gazelle staat al 125 jaar bekend als het fietsmerk met vertrouwde kwaliteit, moderne luxe en innovatieve oplossingen. Van comfortabele tot sportieve e-bikes: met een Gazelle ervaar je maximale trapondersteuning en optimaal rijgenot.

KOGA

De focus van KOGA ligt op het produceren van de beste producten voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. Voordat de e-bikes het KOGA-testlaboratorium verlaten, worden de materialen aan de zwaarste situaties blootgesteld. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en weinig onderhoud.

VanDijck

VanDijck wil jong en oud laten genieten van de bruisende kracht van stijlvolle fietsen met ondersteuning. Het merk staat voor kwaliteit en innovatie. Binnen het ruime assortiment van VanDijck vind je fietsen voor iedereen. Van luxe tot sportieve modellen: alle VanDijck e-bikes zijn zeer onderhoudsvriendelijk zodat je er zo lang mogelijk zorgeloos plezier van hebt.

Sparta

Sparta is voor de Nederlandse markt de uitvinder van de elektrische fiets. De slimme innovaties van dit oer-Hollandse merk maken elektrisch fietsen ieder jaar leuker. Met de e-bike naar je werk, in de stad of op vakantie: er is altijd een Sparta e-bike die bij jou past.

Sinus

Ben jij op zoek naar een unieke fietsbeleving? Stap dan op een sportieve Sinus e-bike met comfortabele fietshouding. De onderscheidende elektrische fietsen hebben unieke rijeigenschappen, een uitstekend afwerkingsniveau en een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding.