Selecteer een pagina

Tweedehands fietsen

Op zoek naar een mooie nieuwe fiets, maar niet van plan om de hoofdprijs te betalen? Naast een compleet assortiment nieuwe fietsen, onderdelen en accessoires biedt Spijkers Fietsen Tilburg een uitgebreid aanbod tweedehands fietsen tegen zeer scherpe prijzen.

Van stadsfiets tot elektrische fiets

Spijkers Fietsen staat garant voor hoge kwaliteit tweedehands herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen. Ons aanbod tweedehands fietsen varieert continu. Naast de standaard fietsen, bieden we ook tweedehands elektrische fietsen. Elektrisch fietsen hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

Inclusief kwaliteitscheck

Bij Spijkers Fietsen worden alle tweedehands fietsen die verkocht worden uitvoerig nagekeken op het bandenprofiel, de lichtsterkte van de verlichting, kettingspanning en veel meer. De fiets ondergaat dus voor gebruik een complete kwaliteitscheck. Zo weet je zeker dat je met een hoogwaardige en vertrouwde fiets naar huis toe gaat.

Garantie

Op alle tweedehands fietsen van Spijkers Fietsen geldt een garantie van 3 maanden. Voor de jonge elektrische fietsen geldt in vele gevallen een garantie van 2 jaar. Wil je graag weten wat er precies onder deze garantie valt? Vraag het aan één van onze medewerkers.

Benieuwd naar het assortiment?

Kom dan snel bij ons langs! Zie je een leuke fiets staan? Dan is het uiteraard mogelijk om een testrit te maken. Zo weet je zeker dat je voor de juiste fiets kiest. Wil je alvast rondkijken of direct bestellen? In onze webshop vind je een kleine greep uit onze tweedehands fietsen.

.

Opruiming tweedehands fietsen

Wij organiseren jaarlijkse opruimingsdagen en tweedehands fietsmarkten. Zo profiteer je van hoge kwaliteit tweedehands of nieuwe fietsen tegen zeer scherpe prijzen. Houd de website van Spijkers Fietsen in de gaten en Like onze Facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe producten en acties die je absoluut niet mag missen.

Als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?

Laat hieronder je gegevens achter. Zijn er tweedehands fietsen in de aanbieding, dan ben je de eerste die het hoort!

* = Verplichte velden