Selecteer een pagina

Kom jij ons team versterken?

Dan ben jij de medewerker die de pas gekochte (elektrische) fiets gaat afleveren bij de klant. Je zult niet alleen nieuwe fietsen bezorgen, maar ook haal- en brengservice verlenen aan klanten met een kapotte fiets, waardoor je tijd, werk en gesjouw uit handen neemt.

Sinds 1945 is Spijkers Fietsen een begrip in Tilburg en omstreken. In onze overzichtelijke showroom aan de Ringbaan Noord vind je hoogwaardige (elektrische) fietsen, onderdelen en accessoires in alle soorten, maten en prijzen. We geven klanten graag persoonlijk advies en natuurlijk is er altijd de mogelijkheid de fietsen te proberen. Uiteindelijk is het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens net zo belangrijk als het uiterlijk!

Wie zoeken we?

Ben je geïnteresseerd in al het nieuws op fietsgebied en bijbehorende accessoires? Heb je daarbij ook nog een vlotte babbel en toer je het liefst heel Tilburg rond in de Spijkers Fietsenbus? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Jij bent het visitekaartje van Spijkers Fietsen. Dat betekent dat je met een lach op je gezicht de Spijkers Fietsenbus instapt en net dat stapje extra durft te zetten voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een jonge, nette en klantvriendelijke parttime medewerk(st)er die van dinsdag tot en met vrijdag van 15:30 tot 18:00 uur beschikbaar is. En niet te vergeten… je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B.

In vakanties en op zaterdagen werk je voor de afwisseling in onze moderne, goed uitgeruste werkplaats. Je bent een teamplayer en zorgt er samen met je collega’s voor dat de fietsen er tiptop uitzien als ze de werkplaats uit gaan. We bieden je een marktconform salaris en een professionele en gezellige groep collega’s.

Interesse in deze vacature?

Dan willen wij graag met je kennismaken! Mail je CV, motivatiebrief en pasfoto naar info@spijkersfietsen.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.