Selecteer een pagina

Kom jij ons team versterken?

Dan help jij onze klanten bij het vinden van de perfecte (elektrische) fiets met bijbehorende accessoires. Dankzij jou ziet de showroom er tiptop uit en gaan klanten met een lach op het gezicht de winkel uit.

Sinds 1945 is Spijkers Fietsen een begrip in Tilburg en omstreken. In onze overzichtelijke showroom aan de Ringbaan Noord vind je hoogwaardige (elektrische) fietsen, onderdelen en accessoires in alle soorten, maten en prijzen. We geven klanten graag persoonlijk advies en natuurlijk is er altijd de mogelijkheid de fietsen te proberen. Uiteindelijk is het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens net zo belangrijk als het uiterlijk!

Wie zoeken we?

Ben je geïnteresseerd in al het nieuws op fietsgebied en bijbehorende accessoires? Heb je daarnaast een vlotte babbel en wil je er samen met je collega’s alles aan doen om onze klanten blij te maken? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Jij bent het visitekaartje van Spijkers Fietsen. Dat betekent dat je net dat stapje extra durft te zetten voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een jonge, nette en klantvriendelijke parttime medewerk(st)er die op zaterdagen en in de vakantieperiodes beschikbaar is. We bieden je een marktconform salaris en een professionele en gezellige groep collega’s.

Interesse in deze vacature?
Dan willen wij graag met je kennismaken! Mail je CV, motivatiebrief en pasfoto naar info@spijkersfietsen.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.