Selecteer een pagina

Kom jij op zaterdagen ons team versterken (m)?

Dan ben jij de medewerker die elke zaterdag zijn handen uit de mouwen steekt om onze klanten blij te maken. Je plakt banden met je ogen dicht, bent technisch aangelegd en bent klantgericht ingesteld. 

Sinds 1945 is Spijkers Fietsen een begrip in Tilburg en omstreken. In onze overzichtelijke showroom aan de Ringbaan Noord vind je hoogwaardige (elektrische) fietsen, onderdelen en accessoires in alle soorten, maten en prijzen. We geven klanten graag persoonlijk advies en natuurlijk is er altijd de mogelijkheid de fietsen te proberen. Uiteindelijk is het gevoel dat je op de fiets krijgt minstens net zo belangrijk als het uiterlijk!

Wie zoeken we?

Ben je geïnteresseerd in al het nieuws op fietsgebied en bijbehorende accessoires? Heb je daarbij ook nog een vlotte babbel, affiniteit met fietstechniek en oog voor detail? Dan past deze vacature perfect bij jou. Wij zijn op zoek naar een jonge, nette en klantvriendelijke medewerker die op zaterdagen van 09:00 tot 17:00 uur beschikbaar is. 

Je werkt niet alleen in de winkel, maar voor de afwisseling ook in onze moderne, goed uitgeruste werkplaats. Je bent een teamplayer en zorgt er samen met je collega’s voor dat de fietsen er tiptop uitzien als ze de winkel of werkplaats uit gaan. We bieden je een marktconform salaris en een professionele en gezellige groep collega’s.

Interesse in deze vacature?

Dan willen wij graag met je kennismaken! Mail je CV, motivatiebrief en pasfoto naar info@spijkersfietsen.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.