Selecteer een pagina

Zakelijk fietsen

Gezond, snel en voordelig naar het werk? De (elektrische) fiets biedt door weer en wind de uitkomst voor woon-werkverkeer. Wil je een e-bike leasen of heb je hulp nodig bij het inregelen van het fietsplan? Spijkers Fietsen helpt je zakelijk op weg!

BOVAG leasefiets

Als officieel BOVAG leasefietsdealer zijn wij leverancier van leuke, sportieve en comfortabele (elektrische) leasefietsen binnen de regio Tilburg.

Met de leasefiets ga je zonder onderhoudskosten gezond en energiek naar je werk.

Met de werkkostenregeling (WKR) profiteert niet alleen de werknemer van een mooie fiets van de zaak, maar zijn er voor de werkgevers aanzienlijke financiële voordelen. Zo mag je binnen deze regeling vanaf 1 januari 2015 1,2% van de totale fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers.

E-bike met full service garantie

Met een leasefiets geniet je zorgeloos van een nieuwe elektrische fiets.

Voor een vast bedrag per maand rijd je een gloednieuwe e-bike en heb je geen omkijken naar reparaties, onderhoud, service, verzekering en pechhulp.

Hulp nodig met inregelen fietsplan?

Met het fietsplan stimuleer je als werkgever het fietsgebruik in woon-werkverkeer en bied je werknemers de kans om op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets van de zaak te kopen. Spijkers Fietsen voorziet je van alle informatie en helpt je bij het inregelen van het fietsplan.

Gratis en vrijblijvende demomiddag bij jouw bedrijf?

Wil je de voordelen van de zakelijke e-bike zelf ervaren? Dan komen we graag bij jouw bedrijf langs voor een demomiddag.
Daarin geven we antwoord op alle vragen en nodigen we jou en je collega’s uit om proefritten te maken op hoogwaardige e-bikes met unieke systemen.